8 hulpmiddelen om eenvoudig video's op de iPhone te combineren (2023)

Sociale media hebben alles veranderd in het leven van mensen. Foto's en video's aanklikken en op sociale media plaatsen werd meer dan een hobby.

Toen de pandemie toesloeg, kwam alles online. Dit is waar veel mensen begonnen met het plaatsen van foto's en video's op sociale mediaplatforms om aandacht te trekken en zelfs een persoonlijk merk op te bouwen. Sommige mensen zijn er zelfs in geslaagd verschillende ideeën.

Niet iedereen heeft een camera om foto's en video's van hoge kwaliteit aan te klikken. Maar smartphones hebben het spel voor mensen zeker veranderd. Als u een iPhone-gebruiker bent, zult u zeker trots zijn op de kwaliteit van foto's en video's waarop u kunt klikken.

iPhones worden door mensen voor verschillende doeleinden gebruikt als het gaat om fotografie en videografie. Verschillende mensen gebruiken iPhones voor het maken van tutorials of zelfs het maken van haspels thuis. Zelfs sommige kleine bedrijven geven er de voorkeur aan productfotografie met een iPhone, omdat ze tijdens deze shoot veel van hun middelen kunnen besparen.

8 hulpmiddelen om eenvoudig video's op de iPhone te combineren (1)

Je kunt dus zeggen dat iPhone absoluut een waardige keuze is voor hoogwaardige fotografie en videografie als je een professionele camera-opname niet kunt betalen of beheren.

Als je ook video's van hoge kwaliteit wilt maken op je iPhone en proberen te zoeken naar manieren om ze te combineren, dan is dit waar je zou moeten zijn. Hier bespreken we enkele van de beste tools om video's eenvoudig op iPhones te combineren.

Laten we nu direct naar de lijst met tools springen.

iMovie

iMovie is de interne app van Apple. Hiermee kun je vrij eenvoudig meerdere clips op de iPhone samenvoegen. Je kunt dus binnen een paar minuten leuke en eenvoudige video's maken via deze app.

8 hulpmiddelen om eenvoudig video's op de iPhone te combineren (2)

Met iMovie kun je het uiterlijk van de video volledig veranderen door middel van verschillende filters. U kunt zelfs verschillende overgangen toevoegen terwijl u verschillende clips samenvoegt tot één. Het beste van iMovie is dat u zich geen zorgen hoeft te maken, zelfs als u geen enkele functie weet te gebruiken. U kunt op het vraagpictogram drukken en er verschijnt een kleine notitie die het gebruik van die specifieke functie weergeeft.

iMovie zit niet echt boordevol geavanceerde functies, maar je kunt zeker enkele handige functies in deze app vinden. Met de app kun je ook een filmtrailer in Hollywood-stijl maken met behulp van verschillende kant-en-klare sjablonen.

FilmoraGo

FilmoraGo biedt u alle benodigde functies om dingen voor u te vereenvoudigen als het gaat om videobewerking. Met deze app kun je veel doen, zoals bijsnijden, splitsen, overgangen toevoegen en meer aan je video's.

8 hulpmiddelen om eenvoudig video's op de iPhone te combineren (3)

FilmoraGo wordt geleverd met een aantal perfecte effecten voor elk scenario. Je kunt een beetje plezier aan je video's toevoegen door middel van stickers of zelfs teksten toevoegen op verschillende tijdstippen om iets te markeren. Er zijn geen beperkingen als het gaat om het gebruik van muziek op FilmoraGo. Je kunt letterlijk elke muziek naar keuze gebruiken uit iTunes, persoonlijke bibliotheek of zelfs iets daar zelf opnemen.

Je kunt je video's na het bewerken in FilmoraGo met één tik op verschillende social media-handvatten plaatsen. Dus je kunt je creatieve kant volledig ontketenen en een aantal coole video's bewerken voor je social media-handvatten met FilmoraGo.

Video Merger

Video Fusie wordt geleverd met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface waarmee je al je clips kunt combineren en 1 prachtige video kunt maken. Met de app kun je verschillende clips combineren en tekst, bijschriften, filters en meer aan elke video toevoegen.

8 hulpmiddelen om eenvoudig video's op de iPhone te combineren (4)

U hoeft alleen de videoclips te importeren en de eenvoudige editor Video Merger te gebruiken om ze allemaal te combineren. Je kunt de gecombineerde video opslaan in je Foto's-app of deze zelfs rechtstreeks delen op je social media-handvatten vanuit de app zelf.

Als u op zoek bent naar iets dat eenvoudig te gebruiken en te begrijpen is, dan is Video Merger absoluut de juiste keuze voor u.

Video Mixer

Videomixer is een andere gratis app waarmee je vrij eenvoudig video's kunt combineren. Het is niet nodig om geld uit te geven aan apps voeg video's samen omdat deze app al het werk gratis kan doen.

8 hulpmiddelen om eenvoudig video's op de iPhone te combineren (5)

Het hele proces is ook vrij eenvoudig. U hoeft eerst alleen de video's uit uw galerij met de originele resolutie te selecteren. Later kunt u filters, overlay-vormen en achtergrondmuziek toevoegen volgens uw voorkeuren. Ten slotte hoeft u alleen maar op de knop "Samenvoegen" te drukken en alles is klaar.

Nu kunt u uw gecombineerde video met een enkele klik op verschillende platforms delen. Met Video Mixer kunt u ook aan meerdere projecten tegelijk werken, aangezien de voortgang wordt opgeslagen en u op elk moment kunt hervatten.

Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush is de perfecte app voor het maken en delen van video's die er zowel professioneel uitzien als klinken. De app biedt gratis onbeperkte export. U kunt de gratis versie gebruiken of upgraden naar de pro-versie voor toegang tot premiumfuncties, waaronder honderden geanimeerde titels, afbeeldingen, overlays, geluidseffecten en meer.

8 hulpmiddelen om eenvoudig video's op de iPhone te combineren (6)

Het beste van de app is de ingebouwde functionaliteit voor het vastleggen van video's van professionele kwaliteit. Je kunt dus de video's vanuit de app zelf opnemen en meteen beginnen met bewerken. De functies voor slepen en neerzetten maken het gemakkelijk om de video's te bewerken zoals jij dat wilt. Je kunt kiezen uit duizenden royaltyvrije soundtracks en afbeeldingen om je video's extra pit te geven.

Deze app kan ook indrukwekkende effecten creëren, zoals split-view en picture-in-picture. Met Adobe Premiere Rush kun je het formaat van al je video's onmiddellijk aanpassen aan verschillende beeldverhoudingen om ze te delen op verschillende sociale mediaplatforms zoals Instagram, TikTok, Facebook, enz.

U kunt dus een feature-rijke ervaring verwachten met Adobe Premiere Rush en krijg er videobewerking van hoge kwaliteit mee.

Filmmaker Pro

Filmmaker Pro is een ander hulpmiddel voor het combineren en bewerken van video's waarmee u een onbeperkt aantal projecten tegelijk kunt beheren. De app ondersteunt ook 4K-video's om te bewerken. Zelfs als je nieuw bent in het bewerken van video's, zul je het op Filmmaker Pro vrij gemakkelijk vinden vanwege de kleurgecodeerde tijdlijn. Het zal u helpen om heel gemakkelijk onderscheid te maken tussen activa.

8 hulpmiddelen om eenvoudig video's op de iPhone te combineren (7)

U krijgt 39 professionele overgangsopties, 96 op maat gemaakte audiotracks, 79 klassieke lettertypen voor tekstoverlays en 220 prachtige labels en illustraties. U kunt dus een groot aantal opties verwachten voor elke afzonderlijke bewerkingsfunctie in deze app.

Gebruik je dezelfde app op een iPad met een Apple Pencil, dan zul je zien dat bewerken een stuk eenvoudiger wordt.

InShot

beginmoment is een krachtige HD-video en fotobewerker. Het maakt niet uit naar wat voor soort bewerking u op zoek bent, u kunt het allemaal doen met InShot. Een uitstekend ding over InShot is dat er geen watermerken zijn wanneer u de uiteindelijke bewerkte video opslaat.

8 hulpmiddelen om eenvoudig video's op de iPhone te combineren (8)

InShot wordt geleverd met tal van professionele functies om overgangen, muziek, emoji's, filters en ook muziek aan uw videoclips toe te voegen. Je kunt alle videoclips combineren en een fantastische video maken door er overgangen en filters aan toe te voegen.

InShot ondersteunt video-opslag in 4K met 60 fps. U kunt dus een videoresolutie van extreem hoge kwaliteit verwachten voor al uw gecombineerde en bewerkte video's van deze app. Delen op verschillende sociale-mediaplatforms is een ding met één tik op InShot. Bovendien kunt u ook toegang krijgen tot de premiumfuncties van de app door de pro-versie te kopen. Dit zal je helpen je videobewerkingsvaardigheden te verbeteren.

Kinemaster

Als u op zoek bent naar een professionele app voor het deelnemen aan video's op uw iPhone, dan is er geen betere optie dan Kinemaster. Nou, je moet enige kennis hebben om deze app te gebruiken, omdat je het misschien een beetje verwarrend vindt als je er voor het eerst naar kijkt.

8 hulpmiddelen om eenvoudig video's op de iPhone te combineren (9)

U kunt desktop-type verwachten video bewerking functies met Kinemaster. Elke bewerkingsfunctie die in je opkomt, is beschikbaar in Kinemaster om je te helpen kleine videoclips te combineren en uitstekende video's te maken. Met Kinemaster kunt u gratis videobestanden tot 39.8 GB exporteren.

Het beste van Kinemaster is dat je al je video's in liggende modus kunt bewerken. U krijgt dus wat meer ruimte om de resultaten te zien. Het is meer een professionele filmmaker die elke videobewerkingstaak eenvoudiger en gemakkelijker voor u kan maken. Je zult wat tijd moeten besteden aan het leren van de functionaliteiten, aangezien het niet gemakkelijk is voor beginners.

Conclusie

Technologie heeft het ook vrij gemakkelijk gemaakt om te combineren foto's bewerken en video's onderweg. Wanneer mensen een iPhone bezitten, zijn ze erg geneigd tot fotografie en videografie. Als u ook een van hen bent, zult u de bovengenoemde tools voor het combineren van video's handig vinden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated: 21/06/2023

Views: 6060

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.